Gördülékeny minden folyamat!

Egy építkezés rengeteg idegeskedéssel, stresszel, szüntelen telefonálgatással és egyeztetéssel járhat. Mi mindezt átvállaljuk, levesszük a terhet a vállakról, hiszen generálkivitelezőként munkánk mindent magába foglal! A tervezéstől elindulva egészen a kulcsrakész, beköltözhető ingatlanig terjed a mi hatáskörünk, és szüntelen arra törekszünk, hogy a lehető leggördülékenyebb, problémamentes legyen minden folyamat!

A megrendelővel kötött teljes körű szerződést követően a tervezés és a különféle engedélyezések részfolyamatai is beletartoznak munkakörünkbe. Ügyfeleinknek mindig rálátása van az összes munkafolyamatra (például a tervdokumentációra vagy éppen az építkezési munkálatokra), hiszen Partnereink elégedettsége prioritás számunkra! Generálkivitelezőként mind a magasépítés, mind a mélyépítés terén jelentős tapasztalattal rendelkezünk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az eltelt évtizedek alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy az elhivatottságot a szakmaisággal párosítva egy stabil hátterű, de állandóan megújulni képes, innovatív vállalatot építsünk fel.

icon02

Magasépítés

Több mint 20 éves tapasztalatunk révén bizton állítjuk, hogy velünk erős alappal építhet a jövőbe. Szolgáltatásaink az építési munkálatok mellett tartalmazzák az összes szakági műszaki ellenőrzéseket és az engedélykéréseket is. +
icon03

Mélyépítés

Az Octopus Invest Kft. speciális mélyépítési kompetenciával bír, amit a legmodernebb technológiával, valamint a szakmai ismeretek innovatív és effektív megoldásaival ért el ez elmúlt 20 évben! Kellő tapasztalatunk révén a nehéz terepeket felölelő projektek sem jelentenek gondot. +

KAPCSOLATFELVÉTEL